Промоција на доктори на науки 2023

Објавено: декември 14, 2023

На 12. декември 2023 година се одржа свечената промоција на доктори на науки. Ректорката на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, проф. д-р Биљана Ангелова, промовираше 13 доктори на наука, меѓу кои и тројца наши колеги: д-р Јован Карамачоски, д-р Ѓорѓи Илиевски и д-р Васко Здравески. Им честитаме на нашите колеги и им поскауваме успех во нивната понатамошна работа.