СООПШТЕНИЕ – распоред на испити за дополнителна ден сесија – 18.9.2019

Објавено: септември 17, 2019

Почитувани,

Ве известуваме дека распоредот на испити за дополнителна ден сесија е објавен со час и просторија за секој испит.

Распоред на испити