Соопштение за организирање подготвителна настава по математика, физика и програмирање

Објавено: септември 12, 2022

Подготвителната настава по математика, физика и програмирање ќе се одржи во периодот од 14.9.2022 до 29.9.2022 година.  По предметот математика студентите ќе бидат поделени во две групи, распределбата по групи може да се провери на е-курсеви (подолу е опишана процедурата за најавување на е-курсеви). Распоредот според кој ќе се реализира наставата е следен:

Распоред на часовите од подготвителната настава по математика, физика и програмирање 2022

      Среда 14.09.2022 Четврток 15.09.2022 Петок 16.09.2022
10:00-13:00 Математика  Г1 Мат Г1 Мат Г2 Мат Г1 Мат Г2
 
  Понеделник 19.09.2022 Вторник 20.09.2022 Среда 21.09.2022 Четврток 22.09.2022 Петок 23.09.2022
10:00-13:00 Мат Г1 Мат  Г2 Мат Г1 Мат Г2 Мат  Г1 Мат Г2 Математика

Г2

Програмирање
13:00-14:00
18:00-20:30 Физика Физика Физика Физика
 
  Понеделник 26.09.2022 Вторник 27.09.2022 Среда 28.09.2022 Четврток 29.09.2022  
12:00-16:00 Програмирање Програмирање Програмирање Програмирање
18:00-20:30 Физика Физика Физика

 

На соодветните часови се вклучувате преку линкот:

https://e-kursevi.feit.ukim.edu.mk  При најавувањето, во полето корисничко име, внесете ја e-mail адресата која ја користевте при електронското најавување во системот iКnow. Иницијалната лозинка е вашиот матичен број.  Потоа следете го следново упатство.

Часовите ќе се одвиваат преку Zoom видео конференциска врска. На следниов линк може да најдете упатство за  инсталирање на оваа апликација и стартување видео конференција:

https://e-kursevi.feit.ukim.edu.mk/pluginfile.php/7842/mod_forum/post/15098/Startuvanje_na_video_konferencija_so_Zoom_vo_e_kursevi.mp4

Во случај на технички проблеми поврзани со стартување на конференцијата, обратете се на следниов e-mail:
e-admin@feit.ukim.edu.mk