Кариерен настан за ИТ студенти

Објавено: ноември 16, 2020

Програмата за зголемување на пазарната вработливост – ИМЕ поддржана од Швајцарската агенција за развој и соработка, во партнерство со студентската организација БЕСТ организира онлајн настан „JOB HUNT PREP”во рамки на Job Fair – Саем за вработување и кариера 2020.
Целта на настанот е подобра подготовка  на студентите  во  процесот на аплицирање за својата прва пракса или работа. Настанот „Job Hunt Prep“ е закажан на 18 ноември 2020 (среда) во 13:00 часот. Предавач на настанот е Ива Дујак, експерт по маркетинг и кариерен советник.
Повеќе детали и пријавување на следниот линк: https://www.tickettailor.com/events/jobfair2020/453467