КОМЕМОРАТИВНА СЕДНИЦА проф. д-р Анета Бучковска

Објавено: декември 13, 2022

Почитувани,

Ве информираме дека, во среда 14.12.2022 со почеток во 12 часот во Амфитеатарот на ФЕИТ ќе се одржи Комеморативна седница, на која ќе и оддадеме последна почит на нашата драга и почитувана професорка Анета Бучковска.

Нека и е вечна слава!