Соопштение – продолжување на рокот за запишување на студенти на Втор циклус студии во академската 2019/2020

Објавено: септември 30, 2019

 

Рокот за запишување на студенти на Втор циклус студии во академската 2019/2020 е продолжен до 25.10.2019 година.

 

 КОНКУРСОТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО АКАДЕМСКАТА 2019/2020 ГОДИНА