Соопштение – распоред на испити за трета испитна сесија

Последна измена: август 22, 2019

Почитувани,

Ве известуваме дека распоредот на испити за трета испитна сесија во учебната 2018/2019 година е обновен со час и просторија за секој испит.

Распоред на испити за трета испитна сесија