Соопштение за подготвителна настава по математика и физика

Објавено: септември 16, 2019

Наставата на подготвителните курсеви по математика и физика ќе се одржи на Факултетот за електротехника и информациски технологии, во периодот 16-27 септември 2019, според следниов распоред:

  Понеделник

16.09.2019

Вторник

17.09.2019

Среда

18.09.2019

Четврток

19.09.2019

Петок 20.09.2019
09:00-09:45 Математика

223

 

Математика

212

 

Математика

223

 

Математика

111

 

Математика

122

 

10:00-10:45 Математика

223

Математика

212

Математика

223

Математика

111

Математика

122

11:00-11:45 Физика

223

Физика

212

Физика

223

Физика

110

Физика

122

12:00-12:45 Физика

223

Физика

212

Физика

223

Физика

110

Физика

122

 

 

 

Понеделник

23.09.2019

Вторник

24.09.2019

Среда

25.09.2019

Четврток

26.09.2019

Петок 27.09.2019
08:00-08:45 Физика

122

Физика

122

Физика

122

Физика

122

Физика

122

09:00-09:45 Физика

122

Физика

122

Физика

122

Физика

122

Физика

122

10:00-10:45 Математика

122

Математика

122

Математика

122

Математика

122

Математика

122

11:00-11:45 Математика

122

Математика

122

Математика

122

Математика

122

Математика

122