ОГЛАС за вработување на млад стручен кадар

Објавено: септември 13, 2019

 

 

“Раде Кончар контактори и рели” ДОО Скопје  е претпријатие што се бави со:

  • развој , конструкција , производство и продажба на :

Нисконапоноски расклопни апарати : Контактори, Биметални релеи, Брегасти склопки, Нисконапонски прекинувачи , Ормари за компензација на рекативна енергија и друга расклопна нисконапонска опрема. Ретрорефлектирачки регистерски таблици за моторни возила и други информативни табли.

Ние сме организација со традиција од преку 70 години.

Имаме потреба од млад дипломиран  електро инженер или апсолвент насока Комп­ју­тер­ско системско инженерство, автоматика и роботика (КСИАР)   за работна позициjа во Технички сектор

Заинтересирани лица да испратат куса биографија на емаил:

t.lazarevski@radekoncar.com.mk.

 

 

Скопје, 13.09.2019