Уписи – II циклус


Зошто ФЕИТ?

Затоа што тука вашата амбиција ќе се претвори во реалност. Овде сме свесни дека секој студент е различен и посебен и затоа во нашата средина ќе можете да го прилагодите вашиот стил на учење и полесно да се адаптирате. За да дознаете како да ни се придружите тука се сите информации како да го направите тоа.