Тим од ФЕИТ влезе во финалната фаза на глобалниот младински предизвик „Generation Unlimited”

Последна измена: декември 19, 2019

Изминатиов викенд, како дел од првата фаза, на тридневна работилница се натпреваруваа педесетина млади иноватори во рамките на Предизвикот „Generation Unlimited” – кој што се организира и спроведува од страна на Смарт ап-лабораторијата за социјални иновации со целосна финансиска и просторна  поддршка od УНИЦЕФ и Фондацијата Телеком за Македонија: https://www.genunlimited.mk/. Настанот е од меѓународен тип,...