Оглас за практикантска работа во ОКТА

Објавено: јули 12, 2021

СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со ФЕИТ – Скопје Услови за аплицирање: Студентот да биде во завршна година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. Студентот да биде од некои од следниве студиски програми: Компјутерски технологии и инженерство (КТИ); Компјутерско хардверско инженерство и електротехника (КХИЕ); Телекомуникации и...