Конкурс во рамки на програмата Еразмус+

Објавено: јуни 25, 2021

                                                            УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ објавува КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ за академската 2021/2022 година  ...

Соопштение

Објавено: јуни 20, 2021

  Барањата и молбите што студентите сакаат да ги поднесат електронски, мора задолжително да бидат испратени на адресата studentska_arhiva@feit.ukim.edu.mk. Сите барања и молби испратени на друга адреса нема да бидат разгледувани.   Одделение за студентски прашања при ФЕИТ Скопје, 23.6.2021 година...

Оглас за практикантска работа во ОКТА

Објавено: јуни 16, 2021

СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Факултет за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) – Скопје Услови за аплицирање: Студентот да биде во завршна година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. Студентот да биде од некои од следниве студиски програми: Компјутерски технологии и инженерство (КТИ); Компјутерско хардверско...

Оглас за пракса во ИНТЕРЦЕРТ дооел Скопје

Објавено: јуни 15, 2021

  ИНТЕРЦЕРТ дооел Скопје, со задоволство ја објавува својата програма за практикантска работа. Ние поттикнуваме образовна средина која помага на практикантите да напредуваат во делот на сертификација со ISO стандарди. Нашата програма за менторство ги поврзува практикантите со искусни членови на тимот со можност да се развијат професионални вештини и да се постават  целите во...

Конкурс на Фондацијата Леорон

Објавено: јуни 14, 2021

                  Отворен е конкурс на Фондацијата Леорон. Сите документи треба да се достават најдоцна до 30.06.2021 година на следната e-mail адреса: foundation@leoron.com Контакт инфо: e-mail  foundation@leoron.com Телефон: 02 3298 611 Драгана Гагиќ – Координатор на Проектот https://www.leoron.com/foundation                     ...

Огласи за пракса или вработување во А1 Македонија

Објавено: јуни 8, 2021

Transport Network Operation Specialist / IT and Telco Cloud Operations Core Network Specialist / IT and Telco Cloud Operations Заинтересираните кандидати треба да испратат e- mail со CV до проф. д-р Александар Ристески (acerist@feit.ukim.edu.mk). Рок за аплицирање до 25.6.2021....

Оглас за работа во Stonebranch – Solutions Engineer

Објавено: јуни 7, 2021

  Stonebranch builds dynamic IT automation solutions that transform business IT environments from simple IT task automation into sophisticated, real-time business service automation, helping organizations achieve the highest possible Return on Automation. No matter the degree of automation, Stonebranch software is simple, modern and secure. Using its universal automation platform, enterprises can seamlessly orchestrate workloads...