Огласи за пракса или вработување во А1 Македонија

Објавено: јуни 8, 2021

Transport Network Operation Specialist / IT and Telco Cloud Operations
Core Network Specialist / IT and Telco Cloud Operations

Заинтересираните кандидати треба да испратат e- mail со CV до проф. д-р Александар Ристески (acerist@feit.ukim.edu.mk).

Рок за аплицирање до 25.6.2021.