Конкурс на Фондацијата Леорон

Објавено: јуни 14, 2021

                  Отворен е конкурс на Фондацијата Леорон. Сите документи треба да се достават најдоцна до 30.06.2021 година на следната e-mail адреса: foundation@leoron.com Контакт инфо: e-mail  foundation@leoron.com Телефон: 02 3298 611 Драгана Гагиќ – Координатор на Проектот https://www.leoron.com/foundation                     ...