Соопштение за работно време

Објавено: јули 21, 2021

ПОРАДИ КОРИСТЕЊЕ НА ГОДИШНИТЕ ОДМОРИ СЛУЖБИТЕ НА ФАКУЛТЕТЕТОТ ЗА ЕЛЕКТРОТЕХНИКА И ИНФОРМАЦИСКИ ТЕХНОЛОГИИ  ВО СКОПЈЕ НЕМА ДА РАБОТАТ ВО ПЕРИОДОТ ОД 26.07.2021 (понеделник) ДО 06.08.2021 (петок). СИТЕ ОБВРСКИ И БАРАЊА СТУДЕНТИТЕ МОЖАТ  ДА ГИ РЕАЛИЗИРААТ ЗАКЛУЧНО СО 23.07.2021 (петок). СЛУЖБИТЕ ЌЕ ЗАПОЧНАТ СО РАБОТА ОД 09.08.2021 (понеделник).                                                                                     ОД ДЕКАНАТОТ НА ФЕИТ...

С О О П Ш Т Е Н И Е – Пријавување испити – прв циклус студии

Објавено: јули 20, 2021

Пријавување испити на прв циклус студии во август – септемвриската  испитна сесија ќе се врши електронски, преку системот iKnow, во периодот од 9.8. до 20.8.2021 година, следејќи го Корисничкото упатство за студенти, точка 2.5. Студентите што ќе извршат уредно електронско пријавување на испитот во системот iKnow, задолжително треба да достават и комплетно пополнета хартиена пријава....

Оглас за пракса во ЕВН

Последна измена: јули 20, 2021

Започнете ја Вашата кариера додека студирате! Практикантска работа во ЕВН Првото професионално искуство во ЕВН може да се стекне како студент. Ви нудиме интересни активности, работа со ментор, обуки, дружење, нови вештини, одлична можност за практична имплементација на наученото. Место на извршување на праксата Кориснички Енерго Центри: Скопје, Куманово, Велес, Кавадарци, Гевгелија, Струмица, Штип, Кочани,...

Оглас за вработување во ЕВН

Последна измена: јули 20, 2021

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија. Ве покануваме да земете учество во нашата Програма за учење и развој: ЕВН –  ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА КОИ се кандидатите кои ги бараме? Апсолвенти/ки или штотуку...

С О О П ШТЕНИЕ – Пријавување испити – втор циклус студии

Последна измена: јули 20, 2021

Пријавувањето испити од втор циклус студии за студентите запишани на НОВИТЕ студиски програми (генерации 2013-2020) за август – септемвриската  испитна сесија ќе се врши електронски, со користење на iKnow системот, во периодот  од 9.8 до 20.8.2021 година, следејќи го Корисничкото упатство за студенти, дел 2.5. За сите пријавени испити, студентите задолжително треба да достават и уредно пополнети...

Оглас за практикантска работа во ОКТА

Објавено: јули 12, 2021

СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со ФЕИТ – Скопје Услови за аплицирање: Студентот да биде во завршна година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. Студентот да биде од некои од следниве студиски програми: Компјутерски технологии и инженерство (КТИ); Компјутерско хардверско инженерство и електротехника (КХИЕ); Телекомуникации и...