СООПШТЕНИЕ за заверка на зимски семeстар 2021/2022 и упис на летен семестар 2021/2022

Објавено: јануари 28, 2022

Заверката на зимскиот семестар, како и запишувањето на летниот семестар во учебната 2021/2022 година за студентите запишани на прв циклус студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скоп­­­је, ќе ги содржи следниве чекори: Електронско пријавување од 2.2 до 15.2.2022 година Во системот iKnow www.iknow.ukim.edu.mk секој студент треба да го запише летниот семетар 2021/2022...

Оглас за платена практична работа во Go Net Communications – Скопје со можност за вработување

Објавено: јануари 28, 2022

Телекомуникацискиот оператор Go Net нуди можност за стекнување на нови практични искуства во област на интернет технологија, VoIP, телекомуникациски мрежи и нивно администрирање. Сите заинтересирани можат да го испратат своето резиме на следнава е-меил адреса: info@go.net.mk...

Оглас за вработување во ИТИС дооел Скопје

Објавено: јануари 26, 2022

Компанијата ИТИС дооел Скопје има потреба од вработување дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии од областа електроенергетика. ИТИС е акредитирано инспекциско тело од ИАРСМ за инспекција на електроенергетски постројки. ИТИС врши инспекциски активности, теренски испитувања, надзор при фабрички испитувања, пуштање во работа на електроенергетска опрема, монтажа на трансформатори и сл. Поради брзиот развој на...

Оглас за вработување во АТС Македонија

Последна измена: јануари 26, 2022

АТС објавува оглас за платена практична работа со можност за вработување. Работа на проекти во областа на индустриска автоматизација со користење на Web технологии во .Net 5, Angular 11, MSSQL, Azure, Docker. Повеќе информации можете да погледнете на следниот линк https://www.ats-global.com/job/junior-software-developer/ Заинтересираните може да аплицираат на огласот или испратете ни Ваше CV на info.MK@ats-global.com...

IT Operations and Support Engineer

Објавено: јануари 25, 2022

We are a diverse community of people, all working together to bring the best service possible to our customers. We are looking for talented individuals who want to work in an energetic, respectful, collaborative environment. With a wide array of jobs, internships, training and more, there are countless opportunities for you to grow your career...

Oглас за вработување во Van Hool

Објавено: јануари 18, 2022

Van Hool е реномиран производител на автобуси и комерцијални возила од Белгија. Van Hool е најголем независен производител на автобуси во Европа со над 4,000 вработени. Повеќе од 60 години Van Hool е препознаен по својот оригинален, динамичен и прилагоден кон клиентот дизајн, како и по високиот квалитет и современите технолошки решенија. За растечките потреби...