Презентација на студиска програма со двојна диплома на магистерски студии – DECS-IOТ

Објавено: јули 1, 2024

Почитувани студенти, На 03.07.2024 (Среда) во 12:30 h ќе се одржи кратка презентација online на студиската програма на англиски јазик Dedicated Embedded Computer Systems – Internet of Things со можност за двојна диплома со Универзитетот Анхалт од Германија на магистерски студии. Може да се приклучи секој студент од ФЕИТ (сите студиски програми) или сродните факултети...