Лични алати
Пријави се
Трага: Дома ФЕИТ Наставен кадар Владимир Атанасовски

Владимир Атанасовски

Владимир Атанасовски
Руѓер Бошковиќ 18, 1000 Скопје
Електронска пошта:
Телефон на канцеларијата: + 389 2 3099 113

Образование:

  1. доктор на технички науки (2010 / УКИМ)
  2. магистер по електротехника (2006 / ЕТФ - Скопје)
  3. дипл. инж. по електротехника (2004 / ЕТФ - Скопје)

Работно искуство:

Вонреден професор на Институт за ТК (од. јун. 2015)

Доцент на Институт за ТК (ное. 2010 - јун. 2015)

Асистент на Институт за ТК (сеп. 2006 - ное. 2010)

Демонстратор на Институт за ТК (април 2004 - сеп. 2006)

Дејства на документ