Презентирани иновативни студентски проекти од програмата INNO SAE

Објавено: февруари 28, 2020

Триесетина студенти од неколку различни факултети на скопскиот Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, денеска, во Центарот за трансфер на технологии и иновации – ИНОФЕИТ ги презентираа своите иновативни проекти реализирани од студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere INNO SAE. На презентацијата присуствуваа Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски и деканот на...