Оглас за пракса во Code Chem

Објавено: февруари 3, 2021

Ги отвараме вратите на третиот годишен Open Day организиран во Code Chem. Поради новонастанатата ситуација, оваа година истиот ќе се одржува online. Имено, настанот е целодневен, почнува од 09 до 17 часот на 20.02.2021 година, ден сабота. Како и претходните/изминатите 2 години, Open Day го реализираме со цел да се поврземе со потенцијалните кандидати за...