Оглас за вработување во Greenbridge

Објавено: февруари 8, 2021

Greenbridge is a new, not-for-profit organisation based in Greece, founded by experienced members of the information security community. One of our core goals is to spot bright juniors who are interested in working in the information security field, and help connect them with employers who are looking for remote hires. Our client network is mainly...

CROSSBOW

Објавено: февруари 8, 2021

Прекугранично управување со променливи моќности на производни единици на обновливи извори и уреди за складирање на електрична енергија за меѓународен пазар на големо Cross Border management of variable renewable energies and storage unit enabling transnational wholesalemarket- CROSSBOW 01.11.2017-31.10.2021 HORIZON 2020 проф. д-р Весна Борозан Повеќе информации за проектот може да најдете тука Публикации поврзани со...