Оглас за вработување во Електроизградба ДООЕЛ Скопје

Објавено: февруари 22, 2021

          ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДРУШТВО ЗА ПРОЕКТИРАЊЕ, ИНЖЕНЕРИНГ И ПРОМЕТ ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ     ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за ангажирање на: Електроинженер   Друштво за проектирање, инженеринг и промет ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ експорт-импорт Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии. Задолжително е поседување...

Прво виртуелно издание на EBEC

Датум на настан: 08.03.2021

  Студент си на некој од техничките факултети на УКИМ? Имаш желба и ентузијазам да се натпреваруваш? Европскиот БЕСТ инженерски натпревар е настан кој им овозможува на натпреварувачите да се запознаат со реалните практични проблеми во светот на инженерите и инженерските решенија. Оваа година, во услови на пандемија, за првпат EBEC ќе се одржува виртуелно...

Отворени денови на ФЕИТ 04-06 март 2021

Датум на настан: 04.03.2021

  Почитувани матуранти, средношколци и други заинтересирани, ве покануваме на нашиот online настан ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје (ФЕИТ). На овој настан организиран од УКИМ/ФЕИТ ќе можете да се информирате за седумте студиски програми на прв циклус – додипломски студии и постапно ќе ви се образложи начинот и условите...