ФЕИТ повторно со злато на овогодинешниот Wizzair Скопски маратон

Последна измена: октомври 6, 2021

На 3-ти октомври 2021 година се одржа 17тиот Wizzair Скопски маратон . ФЕИТ како и секоја година зема учество со свои претставници. Огромен успех и оваа година постигна женската штафетна екипа која го освои првото место (златен медал), додека машкиот штафетен тим го освои 5-тото место. Успешен настап од тимот на ФЕИТ имаа Томислав Карталов...