Посета на ФЕИТ од експертски тим на СИМЕНС

Објавено: октомври 15, 2021

На 14 октомври 2021 во посета на факултетот беше експертски тим од светски реномираната компанија СИМЕНС и од Сискон – Скопје како овластен застапник кај нас. Целта е поинтензивно да продолжи соработката со факултетот во донирање опрема за разни лаборатории и за потребите на студентите во наставниот програм, а секако достапни и за инжинерите од...