Robomac Junior 2022

Последна измена: декември 5, 2022

Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје, во соработка со Лабораторијата за производство ФЕИТ-ФабЛаб и студентскиот огранок на IEEE, ја продолжува воспоставената традиција и по трет пат го организира натпреварот во роботика и електроника ROBOMAC Junior, во периодот од 30 ноември до 2 декември 2022. Натпреварот ќе се...