Отворен ден на УКИМ

Датум на настан: 27.04.2023

Драги матуранти, наши идни студенти! ОТВОРЕН ДЕН на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 27 април 2023 во два термина, во 10:00 часот и во  12:00 часот, со физичко присуство на секој од факултетите! Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера. Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте...

Покана за учество на натпревар на идеи (Invitation to the Idea Contest 2023) – можност за студиски престој во Германија

Објавено: април 13, 2023

Во рамките на проектот IDEA-East Hub финансиран преку DAAD, Германија во кој учествува и ФЕИТ, Ве известуваме за можноста да учествувате во натпревар на идеи IDEA-East Hub – Idea Contest 2023 кој ќе се одвива на годишно ниво во текот на траењето на проектот до 2024 година. Првиот натпревар ќе се одржи оваа пролет –...