Доделување на стипендиите од електроенергетските компании во Р. Македонија 2018 година

Датум на настан: 13.11.2018

ПОКАНА   Деканатот на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје има особена чест и задоволство да Ве покани да присуствувате на Доделување на стипендиите од електроенергетските компании во Р. Македонија 2018 година (АД ЕЛЕМ – Електрани на Македонија; ЕВН – Македонија; АД МЕПСО) Која ќе се одржи во ИНОФЕИТ На 13.11.2018 (вторник) во 11:00...