Tips & Tricks to survive

Датум на настан: 30.09.2019

Почитувани бруцоши на ФЕИТ, Со цел олеснување на почетокот на Вашите студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии, Ве покануваме на една неформална дружба со Ваши постари  колеги – студенти на Факултетот кои на еден интересен начин ќе ви дадат насоки и совети за полесно да се прилагодите на новата средина. Настанот Tips &...