Оглас за работа

Објавено: август 30, 2019

We are looking for a new colleague at Writerity, for the Intermediate Web Developer job opening. If you are interested please don’t hesitate to send us your resume at: career@writerity.com JOB DESCRIPTIONEnterprise web application development, maintenance and operation mainly using Vue.js, Laravel and WordPress. JOB QUALIFICATIONSRequired Skills:・ 3+ years of experience in the field of...

ПОДГОТВИТЕЛНА НАСТАВА ПО МАТЕМАТИКА И ФИЗИКА

Објавено: август 27, 2019

Почитувани идни студенти на ФЕИТ, Факултетот за електротехника и информациски технологии и годинава организира подготвителни курсеви по предметите математика и физика. Курсевите ќе се реализираат во 20 школски часа по секој  предмет,  во периодот од  16 до 27 септември 2019 година. На  подготвителните курсеви по овие  предмети ќе се обработуваат сите  теми, вклучувајќи ги темите ...

Соопштение за работно време на студентската служба на 29. и 30.8.2019

Објавено: август 27, 2019

Заради запишување на новите студенти на ден 29. и 30.08.2019, Службата за студентски прашања нема да работи со веќе запишаните студенти. Скопје, 27.8.2019 год. Одделение за студентски прашања на ФЕИТ...

Оглас за пракса во Македонски Телеком

Рок на аплицирање до: 06.09.2019

Македонски  Телеком има потреба од студенти за обавување на платена пракса од максимум една година со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот. Истите ќе бидат ангажиран за следниве активности: 1) Практикантот што ќе работи на процесирање, поддршка на налози кон Мелон, во Неткрекер /САП: – распределба, доделување на налози на екипите – затварање...

Продолжување на рокот за стипендии од енергетските компании ЕСМ, ЕВН, МЕПСО

Објавено: август 20, 2019

АД ЕСМ, ЕВН МАКЕДОНИЈА АД И АД МЕПСО РАСПИШУВААТ КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТСКИТЕ СТУДИСКИ ПРОГРАМИ ЗАПИШАНИ ПО ПРВПАТ ВО УЧЕБНАТА 2018/2019 ГОДИНА Услови за аплицирање на конкурсот за стипендија се: Студентите да се редовно запишани на прв циклус студии по првпат во прва студиска година во учебната 2018/2019 година на една од следните студиски...

Соопштение – распоред на испити за трета испитна сесија

Последна измена: август 22, 2019

Почитувани, Ве известуваме дека распоредот на испити за трета испитна сесија во учебната 2018/2019 година е обновен со час и просторија за секој испит. Распоред на испити за трета испитна сесија...

Соопштение – распоред на испити за третата испитна сесија

Објавено: август 19, 2019

Почитувани, Ве известуваме дека распоредот на испити за третата испитна сесија во учебната 2018/2019 година е обновен со час и просторија за секој испит. Распоред на испити за трета испитна сесија...