DAAD работилница

Датум на настан: 16.12.2020

Бесплатна online работилница која се организира од страна на истакнати предавачи и Професори од SRH ochschule Berlin, Германија, во рамките на проектот DAAD „East – West Dialogue: Higher Education Dialogue with the Countries of the Western Balkan“. Темите, предавачите и термините (со линкови до настанот до тие каде што има) се следни:      ...