Оглас за практикантска работа во ОКТА

Објавено: јануари 15, 2021

Рок за аплицирање до 25.01.2021 година СООПШТЕНИЕ ОКТА објавува конкурс за практикантска работа во соработка со Факултет за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) – Скопје   Услови за аплицирање: Студентот да биде во завршна година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. Студентот да биде од некои од следниве смерови: Компјутерски...