ITU Centre of Excellence elearning курс: „Future Mobile and Wireless Broadband: LTE-A-Pro, WiFi, Satellites, 5G NR and AI”

Датум на настан: 16.11.2021

16 ноември – 13 декември 2021 International Telecommunication Union (ITU) Centre of Excellence (CoE) на ФЕИТ во Скопје организира elearning курс на тема „Future Mobile and Wireless Broadband: LTE-A-Pro, WiFi, Satellites, 5G NR and AI” од 16 ноември до 13 декември 2021 година, во рамките на ITU Centre of Excellence мрежата за регионот на Европа,...