Оглас за платена практична работа во Go Net Communications – Скопје

Објавено: ноември 12, 2021

Систем Инженер Телекомуникацискиот оператор Go Net нуди можност за стекнување на нови практични искуства во област на интернет технологија, VoIP, телекомуникациски мрежи и нивно администрирање. Сите заинтересирани можат да го испратат своето резиме на следнава е-меил адреса: info@go.net.mk...