Одбележување на светскиот ден на науката за мир и развој

Последна измена: ноември 29, 2022

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје додели плакети за посебен придонес во развој на научноистражувачката дејност и интернационализацијата и афирмација на нашите почитувани академик проф. д-р Леонид Грчев и проф. д-р Лилјана Гавриловска. Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје го одбележа Светскиот ден на науката за мир и развој – 10 Ноември, кој...