Конечна листа – втор уписен рок 2023

Објавено: септември 25, 2023

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија (ЕАОИЕ) – Државна квота Електроенергетика и проектен менаџмент (ЕЕПМ) – Државна квота Компјутерски технологии и инженерство (КТИ) – Државна квота Компјутерско хардверско инженерство и електроника (КХИЕ) – Државна квота Телекомуникации и информациско инженерство (ТКИИ) – Факултетско образование...

Процедури и формулари

Објавено: март 15, 2023

Пријавување на дипломски труд Формулар за пријавување на дипломски труд по ЕКТС Уренек за дипломски труд Урнек за презентација на дипломски труд Постапка за пријавување на дипломска работа Барање за одбрана на дипломски труд – план 2012 Барање за одбрана на дипломски труд – план 2017...

Обука за дигитален маркетинг

Објавено: октомври 17, 2022

Сертификати: ECDL и ФЕИТ Број на слушатели: од 10 до 20 по термин Промотивна Цена: 369 € во денарска против вредност на три рати Обуката за дигитален маркетинг организирана од Центарот за доживотно учење при ФЕИТ им овозможува на слушателите стекнување познавања на главните концепти и вештини на дигиталниот маркетинг, како што се создавање на веб-присуство,...