Соопштение од АртХаус

Објавено: април 27, 2020

Ви ја претставуваме нашата нова платформа за вработување, RecruitMe. Таму можете да ги споделувате вашите CV-ја и да следите огласи од релевантни компании. Покрај вообичаените алатки, како креирање и споделување на CV, ќе добивате понуди како Expert од компаниите кои се заинтересирани да соработуваат со вас. Регистрирајте се, и испробајте ги овие опции, но и...

Оглас за набавка на Услуги за поддршка на имплементација на проект

Објавено: април 15, 2020

Рок за аплицирање до 27.04.2020 година Оглас за набавка на Услуги за поддршка на  имплементација на проект. за потребите  на проектот Проектот “Мониторинг во реално време и откривање и намалување на истеци во водоснабдителните мрежи – Smart Water Save “  во рамки на програмата Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme “ Greece – the Republic of...

Одлука за доуредување и уредување на прашањата поврзани со начинот на работа на Факултетот во услови на вонредна состојба

Објавено: април 3, 2020

  Одлука за доуредување и уредување на прашањата поврзани со начинот на работа на Факултетот во услови на вонредна состојба  ...