Соопштение за бруцоши

Последна измена: октомври 5, 2020

Почитувани бруцоши, Наставата во зимскиот семестар од учебната 2020/2021 ќе започне на 5.10.2020 година. На 5.10. и 6.10. наставата ќе се одвива со физичко присуство, во предавалната 223 и амфитеатарот на факултетот (АМФ), според распоредот на часови даден во следнава табела: Распоред на часовите за 5.10 2020 и 6.10.2020 година А паралелка Б паралелка В...

Продолжување на рокот за доставување на апстракт и труд за СКЕЕОР 2020

Објавено: октомври 2, 2020

Почитувани, Ни претставува особено задоволство да ве информираме дека рокот за доставување на апстракт и труд за осмата студентска конференција „Енергетска ефикасност и одржлив развој“ – СКЕЕОР 2020 е продолжен. Рокот за поднесување на апстракт е до 15.10.2020, а за труд до 01.11.2020 година. Ги охрабруваме сите студенти на додипломски и постдипломски студии да ја...