ITU Centre of Excellence elearning курс: „Mobile Broadband Internet, 5G and Future Services”

Датум на настан: 17.11.2020

  17 ноември – 14 декември 2020   International Telecommunication Union (ITU) Centre of Excellence (CoE) на ФЕИТ во Скопје организира elearning курс на тема „Mobile Broadband Internet, 5G and Future Services” од 17 ноември до 14 декември 2020 година, во рамките на ITU Centre of Excellence мрежата за регионот на Европа, при што истиот...