Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: март 10, 2021

  Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина. На 16-ти март, вклучете се на WebEx настанот, во 10:00 часот, преку следниот линк: https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=e8c806c69b1201ee68bbf344253473131 лозинка: 1111 Дознајте што нуди Smart Start...