Презентација на компанијата КОСТАЛ – Охрид

Објавено: април 16, 2021

Во среда – 21.04.2021 година во 13 часот ќе се одржи презентација на компанијата КОСТАЛ – Охрид, можности за вработувања и летни пракси. Презентер е г-дин Виктор Мизо, генерален менаџер на компанијата. Се покануваат сите студенти на ФЕИТ, посебно студентите од погорните години. Линк до конференцијата: https://feit-ukim-edu-mk.zoom.us/j/97829694994 Лозинка: 465372...

Огласи за работа во Ван Хоол Македонија дооел Илинден

Рок на аплицирање до: 28.04.2021

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА објавува оглас за работа за 2 позиции, софтвер и системски инженер. Предност имаат кандидатите од ФЕИТ. Сите заинтересирани може да ги погледнат описите на: Vrabotuvanje.com – Софтвер инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден Vrabotuvanje.com – Системски инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден  ...

Оглас за Набавка, испорака и инсталација на опрема за мерење и управување на проток и притисок на вода

Објавено: април 8, 2021

Оглас за Набавка, испорака и инсталација на опрема за мерење и управување на проток и притисок на вода   “A real time monitoring and leakage detection and reduction system in water distribution networks – Smart Water Save”     Рок  за аплицирање до 10.05.2021 година Огласот е отворен до 10.05.2021 година. Референтен број: CN1-S.O 2.3-S011/TD6...

Оглас за набавка на услуги за Изработка на проект за реконструкција на водоснабдителна мрежа  

Објавено: април 8, 2021

Оглас за набавка на услуги за Изработка на проект за реконструкција на водоснабдителна мрежа “A real time monitoring and leakage detection and reduction system in water distribution networks – Smart Water Save”   Рок  за  аплицирање до  15.04.2021 година Огласот е отворен до 15.04.2021 година. Референтен број: CN1-S.O 2.3-S011/TD5 Јавното комунално претпријатие Пролетер од Ресен...

Електроничар-Програмер

Последна измена: јули 8, 2021

  Конкурс за Електроничар-Програмер Знаења и потребни вештини: Работа со Микроконтролери како Ардуино, Raspberry Pi, ESP 32, LoraWan, сензори, безжична комуникација Разбирање на блок дијаграми и шеми од електроника Познавање на C++, Python Работа со лемна станица Склопување на електронски уреди Познавање на Англиски јазик Клучни задачи и одговорности: Самостојно и совесно извршување на секоја...

Оглас за Набавка, испорака и инсталација на опрема за управување и мониторинг на водоснабдителен систем

Објавено: април 8, 2021

  Оглас за Набавка, испорака и инсталација на опрема за управување и мониторинг на водоснабдителен систем  “A real time monitoring and leakage detection and reduction system in water distribution networks – Smart Water Save”   Рок  за аплицирање до 07.05.2021 година Огласот е отворен до 07.05.2021 година. Референтен број: CN1-S.O 2.3-S011/TD4 Јавното комунално претпријатие Пролетер...