Оглас за набавка на работи за Изведба на водоснабдителен систем

Објавено: мај 17, 2021

“A real time monitoring and leakage detection and reduction system in water distribution networks – Smart Water Save”   Рок  за аплицирање до 17.06.2021 година Оглас за набавка на работи за Изведба на водоснабдителен систем Огласот е отворен до 17.06.2021 година. Референтен број: CN1-S.O 2.3-S011/TD8 Јавното комунално претпријатие Пролетер од Ресен објавува: ПОКАНА ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ...

Донација на полначница за електрични возила

Последна измена: јули 21, 2021

ФЕИТ потпиша договор со словачката компанија SEAK за донација на полначница за електрични возила со 2 втичници. Полначницата ќе биде инсталирана на паркингот на Факултетот во последната седмица во мај, 2021 година. ФЕИТ ќе соработува со компанијата SEAK и на осовременување на содржината по предметот електрични возила, како и во научно-истражувачката дејност. Повеќе информации за...