СООПШТЕНИЕ за упис на зимски семестар 2021/2022 и заверка на летен семeстар 2020/2021

Објавено: септември 7, 2021

Запишувањето на зимскиот семестар во учебната 2021/2022 година, како и одложената заверката на летниот семестар во учебната 2020/2021 година (заради настанатата состојба поврзана со корона вирусот COVID-19) за студентите запишани на прв циклус студии на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скоп­­­је, ќе ги содржи следниве чекори: Електронско пријавување од 14.9. до 24.9.2021 година...

Соопштение за новите студенти – прв уписен рок 2021

Објавено: септември 7, 2021

Запишувањето на новите студенти во првиот уписен рок на ФЕИТ ќе се спроведе на 10. и 13.9.2021 година во просториите на ФЕИТ во период од 8:30 до 14:30 часот. Заради почитување на здравствените протоколи, за доставување на документите за упис, секој кандидат задолжително треба да закаже термин преку следниов линк:          ...