Соопштение за подготвителната настава по програмирање Code@FEIT 2021

Објавено: септември 21, 2021

Подготвителната настава по програмирање Code@FEIT 2021 ќе се одржи во периодот од 27.9.2021 до 01.10.2021 год.  Предавањата студентите ќе ги следат сите заедно, како и практичниот дел (аудиториски и лабораториски вежби). Наставата ќе се одвива секој ден од понеделник до петок по следниов распоред: Понеделник 27.09.2021 Вторник 28.09.2021 Среда 29.09.2021 Четврток 30.09.2021 Петок* 01.10.2021 Предавања од 12 до...