Конкурс во рамки на програмата Еразмус+

Последна измена: септември 4, 2021

            УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ” ВО СКОПЈЕ објавува КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА НАСТАВЕН КАДАР за академската 2021/2022 година   Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ K103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување стипендии за наставен кадар за...

Прелиминарна ранг листа на примените кандидати во првиот уписен рок 2021

Објавено: септември 3, 2021

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија (ЕАОИЕ) – Државна квота Електроенергетски системи (ЕЕС) – Државна квота Електроенергетика, управување и менаџмент (ЕЕУМ) – Државна квота Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика (КСИАР) – Државна квота Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика (КСИАР) – Безбедносни сили Компјутерски технологии и инженерство (КТИ) – Државна квота Компјутерски технологии...