IT trainee oglas na EVN

Објавено: февруари 10, 2022

  Можност за аплицирање за Trainee програмата во одделот Информатички и телекомуникациски технологии во ЕВН Во одделот Информатички и телекомуникациски технологии во ЕВН има отворени позиции за aмбизиозни штотуку дипломирани студенти или студенти во последната година од нивните студии од компјутерски науки и информатички технологии. Студентите се вработени за време на нивното учество во програмата...