СТЕП-АП и ФЕИТ потпишаа меморандум за соработка и стипендирање на студенти

Објавено: февруари 24, 2022

Студентите од ФЕИТ ќе можат да инвестираат во своите деловни вештини и да прераснат во водечки менаџери преку програмата за стипендирање на СТЕП-АП. Деканот на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, професор д-р Димитар Ташковски и основачот на Талент бизнис инкубаторот СТЕП-АП, дипл. инж. м-р Дарко Петровски,...