Отворен повик за студентски предлози: Иновативни и одржливи практики на ФЕИТ

Датум на настан: 20.06.2024

Почитувани студенти, Ве покануваме да учествувате на претстојниот Ден на енергија и одржливост, кој ќе се одржи на 20 јуни на нашиот Факултет. Како дел од овој настан, ги покануваме студентите да придонесат со своите иновативни идеи и решенија за воведување нови одржливи практики на нашиот Факултет. Цел: Да се соберат и имплементираат креативни, остварливи...