Годишна конференција на докторски студии од техничко-технолошки науки

Објавено: мај 10, 2024

Годишна конференција на докторски студии од техничко-технолошки науки Школа за докторски студии на УКИМ 14-15 мaj, 2024 Амфитеатар на ТМФ/ФИНКИ Постер за годишната конференција на докторските студии од техничко - технолошките науки Програма на годишната конференција на докторските студии од техничко - технолошките науки...

Sicence@FEIT – Прв меѓународен конгрес на студенти од техничките факултети

Објавено: мај 10, 2024

На 9. мај 2024 година започна Првиот меѓународен конгрес за студенти од техничките факултети Sicence@FEIT организиран од Факултетското студентско собрание на ФЕИТ. Во текот на три дена, учесниците на конгресот ќе имаат можност да проследат низа предавања на актуелни теми од сите области на електротехниката и информациските технологии, вклучувајќи и теми поврзани со длабоко учење,...