Спортска дружба по повод 65 години ФЕИТ

Објавено: јуни 17, 2024

 По повод 65 години ФЕИТ, спортското друштво при ФЕИТ-Peak2Peak организираше неколку спортски настани. Настаните се одржаа на 15 јуни 2024 (сабота). За одбележување на јубилејот, беа поканети сите поранешни и тековни студенти, како и вработените од ФЕИТ. Како главен настан беше предложено групно возење велосипеди до Јегуновци во должина од 65 km. Со оглед на...